trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bütün erkekler için karşı cins önemli şekilde dikkat dağıtıcıdır.. Bir sınav esnasında çok hoş bir kız gördüğümüz zaman...kafamıza takılır ..sınava konsantre olamayız.. işte buda öyle bir test ki..bana %100 hak vericeksiniz.. Fakat bir düşünmelisin. Acaba bu oyun bu kadar kolay mı ya da oyun madem bu kadar kolay bu başlığı neden (+16) yazdı bu adam? E bunu burda söylersem böyle güzelim testin ne anlamı kalır. Adamlar yememiş, içmemiş, yatmamış bu testi yapmak için uğraşmışlar. Ben bile ilk 3-4 oyunda ne yapcağımı şaşırdım, o derece etkili bir test KOLAY GELSİN http://www.concentrationtest.com/ver2.html[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hahahahaaaa 7 kere üst üste bildim sonra sıkıldım berbat bişi[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 olaylar hep aynı 2 kere bilemedim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ee bunun bi sonucu yok biliyom hepsini ama daha fazla soyunmuyo yoksa ben mi oyunu yanlış anladım..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 mauahaha cok komik birsey yapaylasim icin tesekkur.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 İlk 2 denememde bilemedim ahah =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 2. de bildim şahsen çok dikkatli ve o resmi daha önceden görmüş bir erkeğim. :P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 demek ki doru anlamışım kızlar orda sadece kafa karıştırmak için war..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sevinsemmi üzülsemmi ne top görebildim ne bişey açıkçası.[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 takip edemiyorum![signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 2 resim var toplar da 2 şekilde sıralanıyor ilk resimde en solda ilk resimdede en sağda üst üste aynı şey oldu :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ilk 3 kerede kadını izlemek daha cazip geldi sonra 4. ve 5. yi yaptım 6.da kadın alttan alttan sallamaya başlıyınca ipler koptu tabiki :) ama kadına bakmamaya karar verince 4 kere daha yaptım hepsinde tebrik aldım :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 2. de 3. de herkes yapar önemli olan ilk denemede yapan yapanınız varmı? :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tam test aşamasında sağ klik / play yapın. kesin bulursunuz![signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: sheref, 29 Haziran 2005 01:49 tarihinde demiş ki: 6.da kadın alttan alttan sallamaya başlıyınca ipler koptu tabiki :) abi ne adamsın ya :) ahaha yarıldım alttan alttan :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 valla resimlere bakarak topun yerini anlıyorum bir solda oluyor ardında sağda ortaya gelmiyor sürekli aynı sıra resimlere bakmadım başta sonra baktım bu toplar aynı sırada gidiyor dedim bide resimlere bakıyım :) resimle daha hoş bulunuyor[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ilk seferde buldum sanirim gercek yasantimdaki kiz fazlaligindan dolayi fazla ilgimi cekmedi :p[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hoş kızmış :).dikkatimi hakkaten dagıttı helal olsun noluyoruz falan derken topu kaçırdık :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 29 Haziran 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Cok sacma ![signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 :D ikincide bilebildim. ilkinde aklım başka yerlere gitti. :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Eheheh löngür löngür olmuyo canım :D[signature][hline]Kuzgun' dum ben.... Serhat Akın, 06 Kasım 2002 tarihinde malum maçtan sonraki röportajında demiş ki: Taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istediler zaman yetmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Gayet gerzek bi' olay olmuş orda dikkat çeken fotoğraf değil öyle kafam kadar iki tane oku kafamın üstüne koysam sokakta ben de gayet güzel dikkat çekerim yani orada herhangi bi' fotoğraf olsa da bakarsınız bi' kere sonra gayet rahat odaklanırsınız ama dopa...(Not:gay değilim:P)[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 29 Haziran 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 29 Haziran 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ilkinde bildim! =) :tebrikz:[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Damsel Night Elf Priest (Daggerspine/eu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: kingpin, 29 Haziran 2005 01:49 tarihinde demiş ki: 2 resim var toplar da 2 şekilde sıralanıyor ilk resimde en solda ikinci resimdede en sağda üst üste aynı şey oldu :) ne diyoruz burda hala gelip 2.cisinde buldum falan diyorsunuz :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 29 Haziran 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 önce 2 3 kere yaptım sonra sırayla hatunu izledim[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar